Inom loppet av ett drygt år har vi klivit in i en ny era. Nämligen den där live streaming, zoommöten och videokonferenser blivit vardag. Men den digitala tekniken är ett eget språk och kräver en hel del tid och tålamod för att bemästra.

Media som hjälper eller stjälper

Det är fantastiskt med teknik som inkluderar och för oss samman. Vem som helst med tillgång till internet och dator eller mobiltelefon kan vara i kontakt med kollegor, släkt och vänner. Trots det gör tekniken oss stundvis vansinniga. Varför hör jag inte vad chefen säger i zoom? Hur ska jag fota för att få rätt objekt på kort? Och hur gör man en sevärd video egentligen?

När digitaltekniken inte lyder våra orders blir resultatet det motsatta. Vi tappar nerverna. Något som skulle vara effektivt, informativt och förenande, blir jobbigt och irriterande.

Fokusera på innehållet

Faktum är att innehållet är viktigast. Låt inte tekniken stå i vägen för det du vill förmedla. Det är självklart att ingen föds mästare. När det gäller tekniskt och visuellt kunnande vinner du på att vända dig till någon som har erfarenhet av digital teknik.

Klicka här för expertsupport när du vill fokusera på innehåll och samtidigt garantera ett utmärkt tekniskt genomförande.

admin