Vi alla vet att Apple är stora idag och det finns en mängd med olika produkter. Telefoner, Datorer, Smartklockor och diverse tillbehör såsom skal till din Iphone är några av produkterna som säljs mest. Därför ska vi i den här artikeln hjälpa och guida er att hitta rätt produkter för olika tillfällen men i första hand guida dig hur man enkelt kan föra över dina bilder från din iPhone till din Mac.

Såhär gör du

Det du behöver göra först är att skaffa dig det du behöver hos en bra aktör på internet. För att överföra bilderna från din iPhone till din Mac behöver du en USB-kabel.

Koppla ihop din iPhone med din Mac och importera dina bilder via USB-kabeln till din Mac. Ett enkelt sätt att bevara dina bilder.

Rätt aktör

Det finns många aktörer på marknaden men det du behöver tänka på ska vi skriva här. En stor aktör med stort sortiment är att föredra, utbudet gör det enklare att hitta det du behöver. Nästa del är att du ska kolla på hur goda referenser aktören har, vi föredrar att leverantören har referenser från seriösa sidor som ”Trustpilot”. Därför ska du inte tveka utan beställ hem det du behöver idag.

admin