Inredningsdetaljer än en viktig del i hemmet. Tavlor är en detalj som kan göra stor skillnad och dessutom ge en personlig känsla. Välj fotokonst för att få en unik tavla som sticker ut. Det kan dock vara svårt att välja konstformer och motiv bland allt som finns.

Naturmotiv, abstrakt, färgstarkt, stadsmotiv, arkitektur eller kanske människor? Detta för att bara nämna några kategorier. Tips är att gå på en konstutställning för inspiration och för att hitta det du tycker om. Kanske finner du till och med en speciell konstnär vars stil du gillar.

Välj motiv utifrån stil i rummet

Det är enklare att ha basen i ett rum och sedan inreda med detaljerna för att skapa ett helhetsintryck. Välj motiv på din fotokonst efter vilken stil du har i rummet, och även efter din personliga smak såklart.

Ett stilrent rum med neutrala färger kan behöva en färgstark tavla för att bryta av, men det kan passa lika bra med en som smälter in. I ett rum där det redan händer mycket i kan ett enkelt och diskret motiv passa in. Den personliga smaken är viktigast – hitta det motiv eller den konstnär som du tycker lyfter ditt hem ytterligare en nivå.

admin