Nu stundar snart sommaren och med det ett aktivt nöjesliv. När utesäsongen och dess aktiviteter avlöser varandra kan det kännas viktigt att ha tillgång till en bra kamera. Visst är mobiltelefonen ett bra alternativ men när du står inför de där speciella tillfällen som du vill minnas för alltid är en funktionell kamera ett absolut måste.

Det är stor skillnad på en suddig, amatörliknande bild och ett knivskarpt foto som fångar alla detaljer i ögonblicket. Har du tillgång till en riktigt bra kamera blir det kanske såpass bra bilder att du kan skaffa en snygg ram och hänga upp din egen konst på väggen.

Ha som vana att regelbundet underhålla kameran, det gör att den håller betydligt längre. Kamerautrustning är relativt dyrt så det gäller att ta hand om sina prylar.

Snabba och förmånliga lån

Har du haft otur och råkat ha sönder kameran eller vill du utöka din samling av objektiv kan du ta ett SMS-lån för att täcka kostnaderna om lönen inte har hunnit in på kontot. Med FairLån behöver du inte vänta på nästa lön, här kan du gratis och utan förpliktelse få erbjudanden om marknadens mest förmånliga lån.

Flera av långivarna accepterar låntagare med betalningsanmärkningar så vid ansökan är det bara att meddela detta. Du behöver inte heller ha en regelbunden inkomst, vilket innebär att du kan låna pengar utan fast anställning. Skillnaden på ett SMS-lån jämfört med ett banklån är att avbetalningstiden är mycket kortare. Detta är inget hinder om du vet att din lön är på väg och att du inom kort kan återbetala summan som du har lånat.

En annan fördel är att pengarna oftast kommer in på kontot samma dag, vilket underlättar om du har ett brådskande inköp på gång, kanske på grund av ett erbjudande som bara gäller den dagen. Eller kanske du har fått en sista minuten inbjudan till sommarens häftigaste event och då gäller det att du står redo med din nya kamera i högsta hugg.

admin