Om du som fotograf är stolt över dina bilder så tycker vi du ska visa det. När det gäller egen skapad konst får du inte vara blyg eller rädd för kritik. Dessutom ger det en riktig känsla av tillfredsställelse att se sina egna bilder på väggen.

Det kan också vara ett sätt att få besökare att uppmärksamma din konst och till exempel börja ställa frågor. Även om du fotar bara för ditt eget nöjes skull så är det alltid kul att få lite bekräftelse. Du kanske till och med gått ut och fotat något med avsikten att hänga det på väggen.

Rätt ram för dina bilder

En bild kan säga tusen ord heter det, men en dålig ram kan göra den stum. När du väljer ram till ett foto så bör du tänka både på din inredning och själva fotot. Ramen kan bli en del av själva konsten och budskapet du vill sända. Ibland kan det vara roligt att gå emot konventioner och till exempel rama in något svart-vitt i en guldram.

För att hitta rätt ram föreslår vi att du bläddrar runt lite på nätet. Ett snyggt utbud hittar du online som kan ge dig inspiration att visa upp din talang.

admin